Intalnirea cu Fiinta Anthroposophia. Caderea din Paradis si calea alchimica de inaltare

Intalnirea cu Fiinta Anthroposophia. Caderea din Paradis si calea alchimica de inaltare
-30%
Preț: 20,30 lei
29,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2013

DESCRIERE

Acest prim volum cuprinde conferinte sustinute de Adriana Koulias in Australia si in alte tari intre anii 2004 si 2009. In aceste conferinte, ea ofera o intelegere originala si vie a mai multor teme de interes, o intelegere rezultata din studiul intensiv al antroposofiei si din parcurgerea caii de initiere fundamentate de Rudolf Steiner.

Ea aduce un suflu nou in cunoasterea vechilor misterii, prin explorarea lor din perspectiva antroposofica, si, in acelasi timp, pune intr-o lumina mai clara Noile Misterii Christice, printre care sunt de mentionat Sufletul Nathanic, Sophia Cereasca si Fiinta Anthroposophia. Conferintele sale au la baza o cercetare temeinica si meticuloasa si sunt prezentate intr-o forma accesibila, logica si plina de caldura.


CUVANT INAINTE:

Poate omul sa ramana in Cadere?  7
I. SUFLETUL NATHANIC, VIDAR SI MICHAEL, CA TRINITATE

1. Craciunul si Sufletul Nathanic  13

2. Sufletul Nathanic, Vidar si Michael, ca trinitate  17

3. Misteriile lui Apollo si Dionysos  65
II. INTALNIREA CU FIINTA ANTHROPOSOPHIA

4. Cereasca Sophia si Fiinta Anthroposophia. Legatura lor cu omenirea  79

5. Eva pamanteasca si Eva Cereasca. Legatura lor cu Misteriul lui Isis-Maria-Sophia si Fiinta

Anthroposophia  105

6. Intalnirea cu Fiinta Anthroposophia. Calea alchimica spre Piatra Fundamentala a Iubirii in temeliile

sufletului uman  169

7. Lucrul impreuna cu Fiinta Anthroposophia pentru dezvoltarea artei ca forta morala  233

8. Relatia Fiintei Anthroposophia cu Societatea Antroposofica  253
NOTE   261


Adriana Koulias s-a nascut in Rio de Janeiro, Brazilia. La varsta de noua ani, s-a mutat, impreuna cu familia, in Sydney, Australia, unde a invatat limba engleza. In scoala, a excelat la istorie si retorica. Mai tarziu, a facut studii de canto si asistenta medicala, iar pentru o vreme a fost activa in domeniul muzical, remarcandu-se atat in calitate de interpret profesionist, cat si de compozitor. La varsta de 29 de ani, a descoperit dramele-misteriu ale lui Rudolf Steiner, ceea ce a determinat-o sa inceapa un studiu intensiv al antroposofiei. In anii urmatori, s-a dedicat in intregime caii de initiere crestina fundamentate de Rudolf Steiner. Adriana a inceput lucrul la prima sa carte in 1995. De atunci, au vazut lumina tiparului Temple of the Grail, The Seal, The Sixth Key si Fifth Gospel– a Novel. Cartile Adrianei sunt bestseller-uri, iar trei dintre ele au fost traduse deja in mai multe limbi. La varsta de 43 de ani, Adriana a inceput sa sustina conferinte pe diverse teme de stiinta spiritului, atat in Australia, cat si la nivel international. Conferintele si articolele semnate de ea sunt incluse in reviste si site-uri web din intreaga lume, iar aceasta cartea constituie prima lor editare in volum.


Anul aparitiei: 2013
Format: 13X2 cm
Nr. pagini: 280

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

22,69 lei
34,90 lei (-34,99%)
Created in 0.0396 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.