Inselaciunea cu cecuri si bilete la ordin volumul 2 (Acte judiciare. Legislatie. Editia III)

PRP: 35,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 29,75 lei
Diferență: 5,25 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009

DESCRIERE

Lucrarea intitulata"Inselaciunea cu cecuri si bilete la ordin", este structurata in doua volume, din cauza problemelor multiple si complexe pe care le  determina utilizarea acestor titluri de valoare.
Necunoasterea legislatiei, doctrinei si jurisprudentei determina numeroase erori, incidente de plata sau fraude, care afecteaza situatia financiara a unor societati si pericliteaza libertatea unor persoane. Tratarea in ansamblu a problemelor generate de aceste titluri de valoare constituie o premiera, permitand o viziune de ansamblu cu privire la legislatie, modul divergent de aplicare a acesteia si efectele pe care le genereaza.
Volumul al doilea este structurat ni doua parti. Prima parte isi propune sa prezinte cate un model din fiecare act care poate fi intocmit pe parcursul urmaririi penale sau a judecatii. Sunt prezentate diferite solutii de neurmarire penala, se continua cu rechizitoriul, sentina, concluziile nescrise, motivele de recurs si investirea cu formula executorie.
In a doua parte a volumului II este prezentata legislatia in vigoare cu privire la cec si bilet la ordin, incepand cu Legea nr. 58/1934. Sunt incluse si normele tehnice sau regulamentele Bancii Nationale a Romaniei, precum si acte adiacente acestui domeniu, cum sunt cele referitoare la stabilirea nivelului dobanzii legale pentru obigatiile din domeniul comercial.

Autor: Medeanu Tiberiu, Oproescu Bianca
Anul aparitiei: 2009
Nr. pagini: 304

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.3909 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.