Incursiune in taramul uitat (Octogon 79)

Incursiune in taramul uitat  (Octogon 79)
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-9225-76-4
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 255
Categoria: Romane

DESCRIERE

Atentionare din partea autorului:

Personajele si actiunile din aceasta carte sunt, in mare parte un produs al fanteziei mele. Va rog san u le confundati cu personae si activitati din viata reala, oricat ar fi de mare asemanarea!
Pentru a intelege cu usurinta cartea, persoanele care nu au mai citit nici un volum din seria Octogonul in actiune trebuie sa cunoasca urmatoarele informatii:
1. Octogonul este o unitate ultrasecreta de ofiteri de elita, specializati in informatii, diversiune si paranormal, care lupta pe cont propriu pentru cauza natiunii romane si pentru unificare Europei. In acest scop, ei colaboreaze cu agenti ai Uniunii Europene, de origine franceza si germana, cum ar fi Jean Dupois ( francu, fumegatorul), Lulu, Helmuth Mayer, Friederick Egon, zis spionul fantoma etc.
2. Principalii eroi ai octogonului sunt urmatorii:
- Laurentiu Cremene, comandantul unitatii, paranormal de elita, fost contraspion militar;
- Petre Varaian, luptator paranormal, eroul care povesteste aventurile
- Mihai Ursu, zis balaiul, spion clasic plin de umor, mare amator de " pileala" si femei
- John Corday, fost colonel CIA, venit in tabara octogonarilor datorita convingerilor sale justitiare, poreclit Silent Death;
3. Inamicii principali ai octagonarilor sunt organizatiile oculte care se opun unificarii europene si progresului Omenirii. Cea mai importanta dintre ele este condusa de un Consiliu Ocult Suprem in frunte cu Jack Morisson.

4. Octogonarii sunt ajutati, din cand in cand de catre un grup de extraterestri cantonat in Carpatii Orientali, condusi de Svidur Khom, zis si Zamolxe. Din acelasi grup mai fac parte Warburich, comandant de astronava, Ava-psihologa expeditiei extraterestre, Swana, medic extraterestru, Thekk, un metis terran-extraterestru etc.

Din cuprins:

* Un mesaj ciudat 3 Rapirea, p. 21
* Tu esti tinta, Varain!, p. 38
* Capcana ocultilor, p. 55
* Evadam 73 Pana in ultima clipa, p. 91
* Catre tara legendarului Mo, p. 109
* Incursiune in taramul uitat, p. 126
* Eu sunt Mesia!, p. 144
* Confruntarea "zeilor" 162 In inima piscului Atakar, p. 179
* Batalia pentru taramul lui Mo, p. 195
* Ne vom razbuna, Varain!, p. 214

* Cartea neagra a 16 ani de capitalism salbatic 230 Poftiti la lustratie, domnilor tovarasi!, p. 248

Undeva, în muntii Algeriei, se ascunde un tarâm uitat de lume. E tara legendarului Mo, în care eroii Octogonului românesc ajung pe un fir de informatie. Cine si ce ascunde în acest tarâm uitat?

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0798 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.