Imuno-Hematologie Clinica (Editia a II-a, revizuita si adaugita)

Imuno-Hematologie Clinica (Editia a II-a, revizuita si adaugita)
-12%
Preț: 33,57 lei
38,15 lei (-12,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Generala

DESCRIERE

Cuvant Inainte la a doua editie.

Reeditarea unei monografii ce trateaza notiuni de imunologie fundamentala SI clinica este o sarcina dificila dar de principiu obligatorie, in contextul avaIansei informationale din domeniu.

Prezenta lucrare este structurata in 23 de capitole, majoritatea rescrise; au fost inserate capitole noi, iar importanta unor subiecte, redimensionata. Reactia inflamatorie ocupa un spatiu semnificativ in capitolele dedicate imunitatii nespecifice, iar aspectele clinice legate de reactiile de sensibilitate, de modularea raspunsului imun, de imunodeficientele congenitale si secundare, resistematizate.

Lucrarea isi pastreaza caracterul unitar, datele de imunologie fundamentala si clinica fiind tratate prin prisma notiunilor si tehnicilor actuale de imunologie, genetica si biologie moleculara.

Prezentarea grafica a fost ameliorata, permitand o lectura mai eficienta, prin sublinierea aspectelor esentiale. S-a considerat oportuna inserarea la sfarsitul fiecarui capitol a unei sinteze sub forma unui scurt rezumat, ce faciliteaza cititorului accesul rapid la notiunile esentiale prezentate in capitol si/sau il scuteste pe cel interesat, strict de o anumita informatie, de parcurgerea intregii carti.

Monografia se adreseaza in primul rand studentilor Facultatilor de Medicina si Farmacie ce doresc sa se familiarizeze cu notiunile de imunologie fundamentala si clinica. Avand in vedere implicatiile imunologiei in majoritatea specialitatilor medicale, o consideram utila medicilor, indiferent de grad si varsta, ce doresc actualizarea cunostintelor de imunologie cu implicatii in ramura medicala respectiva.

Autorii


Autori: Mihail Badea, Daniela Badea
Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 274
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Imuno-Hematologie Clinica (Editia a II-a, revizuita si adaugita)

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0381 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.