Impozite indirecte si taxe. Reglementari legale jurisprudenta

Impozite indirecte si taxe. Reglementari legale jurisprudenta
-15%
Preț: 55,25 lei
65,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2010

DESCRIERE

Prin continutul sau, atat stiintific cat si practic, lucrarea"Impozite indirecte si taxe" reuseste sa aduca in actualitate, pentru prima data si intr-un mod original, problematica impozitelor indirecte si a taxelor.

Intreaga problematica este abordata de pe pozitia contribuabililor platitori (persoane fizice sau juridice), de pe pozitia celor care lucreaza in aparatul fiscal, precum si a celor care sunt specialisti in drept.

Lucrarea"Impozite indirecte si taxe" familiarizeaza cititorii cu structura sistemului fiscal, cu metodele, tehnicile si instrumentele fiscale, cu actele administrative utilizate in activitatea de impunere, urmarire si percepere a creantelor de aceasta natura, cu modul de organizare si exercitare a inspectiilor efectuate de organele competente in materie, precum si cu modalitatile de contestare a actelor administrative intocmite de acestea.

Prin truda si priceperea lor, autorii au reusit sa imbine prezentarea impozitelor indirecte si a taxelor al caror izvor de drept este Codul fiscal, cu prevederile Codului de procedura fiscala care reglementeaza drepturile si obligatiile partilor din raporturile juridice privind administrarea acestora precum si cu jurisprudenta in materie.

Lucrarea"Impozite indirecte si taxe" se adreseaza, in special, magistratilor, avocatilor, specialistilor din domeniul economico-financiar si fiscal, agentilor economici, studentilor de la facultatile cu profil economic si juridic, precum si persoanelor interesate in studierea sistemului fiscal romanesc.

Constanta Coman
Director general adjunct in Ministerul Finantelor Publice Auditor financiar, consultant fiscal si expert contabil.

Nr. de pagini : 692
Anul aparitiei : 2010
Autori :  Dumitru A. P.  Florescu,Gabriel Balasa ,Maria Dogaru,Adina  Derscanu,Andreea Martinescu

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0641 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.