Gramatica esenţială a limbii române

Gramatica esenţială a limbii române
-10%
Preț: 13,23 lei
14,70 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Categoria: Gramatica

DESCRIERE

Prezenta gramatică include elemente esenţiale ale domeniului, adresându-se deopotrivă elevilor şi profesorilor, dar şi altor categorii de cititori, iubitori ai limbii noastre naţionale.

Problemele discutate sunt privite din perspectivă semantică şi stilistică, beneficiind de explicaţii şi exemple suficiente, de recomandări metodice şi de cultivare a limbii.

Demonstraţiile şi schemele explicative uşurează la maxim înţelegerea de către cititori a tuturor aspectelor luate în discuţie, iar prin prezentările sintetice, sistematizate şi clare, cartea de faţă vine în sprijinul acestora, dozându-le efortul de asimilare a cunoştinţelor şi reducându-le timpul folosit în procesul învăţării.

Gh. Constantinescu-Dobridor

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0494 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.