Ghidul plantelor medicinale si aromatice de la A la Z

Ghidul plantelor medicinale si aromatice de la A la Z
-25%
Preț: 18,00 lei
24,00 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-9250-68-8
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 268

DESCRIERE

Ghidul plantelor medicinale si aromatice de la A la Z - Ovidiu Bojor.

Cuprins:

Cuvant inainte (P9)
CLASIFIACREA PLANTELOR MEDICINALE SI AROMATICE (p11)
PRINCIPALELE PLANTE MEDICINALE SI AROMATICE (p53)
(afinul, alunul, anasonul, bradul alb, busuiocul, captalanul, calinul, catina, cicoarea, ciumarea, craitele, crusinul, dracila, drobul, feniculul, feriga, fumarita, ginco, iarma mare, iedera, isopul, linarite, macesul, mesteacanul, obligeana, paducelul, papadia, pelinul, rachitanul, scaiul vanat, socul, sovarul, teiul, troscotul, ungurasul, vascul, vita de vie, etc)
GLOSAR DE TERMENI BOTANICI (p239)
GLOSAR DE TERMENI MEDICALI UTILIZATI IN LUCARE (p244)
INDICELE AFECTIUNILE BINEFACATOARE ALE PLANTELOR MEDICINALE SI AROMATICE SI AL AFECTIUNILOR CUPRINSE IN TEXT (p255)
BIBLIOGRAFIE SELECTIVA (p266)
PANORAMICUL TERAPIILOR COMPLEMANTARE (p269)

Descriere:

Ghidul plantelor medicinale si aromatice de la A la Z este o noua lucrare importanta elaborate de Doctor in Farmacie Ovidiu Bojor, unul dintre cei mai mari specialisti romani in fitoterapie si, in general, in terapiile naturale, recunoscut ca atare in mediile noastre stiintifice si in mediile stiintifice internationale. Dintre cele cateva mii de specii cunoscute, autorul le-a selectat pe cele principale, cca 150 de plante medicinale si aromatice. Fiecare planta este prezentata monografic: descriere, compozitie chimica, actiune farmacologica, aplicatii terapeutice, mod de preparare si administarare si , daca este cazul, contraindicatii si observatii specifice.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0605 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.