German Psycho

German Psycho
-25%
Preț: 22,43 lei
29,90 lei (-24,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 312
Categoria: Non-fiction

DESCRIERE

Mai este posibil, după American Psycho, un German Psycho şi poate chiar un Italian Psycho sau French Psycho? Răspunsul este cu siguranţă afirmativ, pentru că prin prezentul roman ne situăm pe terenul ficţiunii, şi nu pe cel al psihiatriei, care ar avea nevoie de variaţiuni etnice suficient de semnificative ale nebuniei criminale pentru a le înregistra în categorii separate. Scriitorul, ca şi pictorul sau compozitorul, încearcă doar să ne transmită impresia pe care i-o provoacă o felie de viaţă.
German Psycho are toate calităţile unui excelent thriller: suspansul întreţinut de întrebarea „cine este criminalul?", neaşteptate răsturnări de situaţie, spaimă şi chiar groază provocate de cruzimea răufăcătorului. Adevărata performanţă scriitoricească rezidă însă în capacitatea de a reconstrui şi transmite cititorului
imaginea lumii interne a psihopatului în care interiorul şi exteriorul se amestecă până la indistincţie.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0485 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.