Gerd Wolfgang Sievers - Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrare pe termen lung (Carte Practica)

DESCRIERE
Traditia culinara de conservare a carnii ca sa reziste mult timp aproape uitata, este reluata si interpretata in aceasta carte oferind cititorilor informatii fundamentale despre ingrediente, instyrumentele si recipientele necesare care usureaza accesul amatorilor inspre acest subiect.
Descrierea diferitelor tehnici de conservare si sfaturile practice referitoare la ambalaj, depozitare si comercializare, transforma cartea intr-una de referinta. Varietatea retetelor porneste de la delicatesele native germane pana la retetele clasice frantuzesti cunoscute la nivel international.
Cuprins:
- Informatii teoretice fundamentale
- galeata cu untura, untura de porc si jumari, rilons, carne tocata
- confits si enchaud din porc, gasca, rata, iepure, gaina
- rillette, pottsuse si cu untura, carne din porc, iepure, gaina
- "Le Pate” si alte pasete din ficat, dar si din vanat
- umplutura de carnati la borcan, carnati din ficat, in sange si Mettwurst
- produse de carmangerie la borcan si paste rafinate: Bratwurst in borcan, Jausen-Fleisch
- comed beef, salat beef, pressed beef
- aspic, piftie, carne cu sos marinat
Nr. de pagini: 200
Anul aparitiei: 2015
OPINIA CITITORILOR