Geografie, manual pentru clasa a IV-a 2021, Bogdan Teodorescu, CORINT

Geografie, manual pentru clasa a IV-a 2021, Bogdan Teodorescu, CORINT
PRP: 32,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 24,02 lei
Diferență: 8,88 lei
Disponibilitate: IN STOC
Timp estimat de procesare: 1 zi lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2021

DESCRIERE

BOGDAN TEODORESCU – profesor, grad didactic I, doctor in istorie, secretar general al Societatii de Stiinte Istorice din Romania, autor de lucrari de specialitate si manuale.

FLORI BALANESCU – istoric, cercetator stiintific la Institutul National pentru Studiul Totalitarismului din Bucuresti – Academia Romana, autoare a mai multor lucrari si studii de specialitate, redactor in domeniul umanist si al manualelor scolare.

CORINA ANDREI – profesor invatamant primar, grad didactic I, autor de manuale si auxiliare scolare, Scoala Gimnaziala nr. 24 din Bucuresti.

MIHAELA ILUTA – profesor in invatamantul primar, grad didactic I, 33 de ani vechime in invatamant, 19 ani de experienta in Alternativa Educationala Step by Step, Scoala Gimnaziala nr. 55, Bucuresti.

Referenti:

- Conf. dr. Florica (Bohiltea) Mihut, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti.

- Prof. dr. Mihai Manea, Colegiul National „Iulia Hasdeu”, Bucuresti.

De ce sa-l alegi?

1. Este atractiv, bine organizat, contine metode moderne de invatare si de evaluare, sarcinile de lucru sunt diverse si atractive, fiind formulate de la simplu la complex si avand un grad mare de aplicabilitate in situatii practice.

2. Aduce in atentia elevilor trecutul, istoria, pornind de la situatii familiare (fapte, evenimente din trecutul familiei sau al comunitatii in care traiesc), valorificand experienta concreta a acestora.

3. Pe parcursul manualului sunt prezentate fragmente literare care ilustreaza evenimente sau personalitati istorice, completand continuturile invatarii intr-un mod placut si util.

4. Proiectele, temele de portofoliu sprijina atat lucrul in echipa, cat si studiul individual si permit formarea de abilitati si atitudini pentru rezolvarea problemelor specifice disciplinei.

5. La finalul anului scolar, copiii vor putea plasa in timp si in spatiu evenimentele istorice studiate si vor putea explora surse care sa-i ajute sa inteleaga faptele si evenimentele din trecut si din prezent.

 

Autori: Bogdan Teodorescu, Flori Balanescu, Corina Andrei, Mihaela Iluta
Numar pagini: 128
Format: 12x26
Anul aparitiei: 2021

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0771 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.