Florentina Pavel, Preparate culinare din carne premium - Pasari. Bibilica, fazan, gasca, prepelita, porumbel, strut, baituri, fripturi, carnati, ciorbe, sosuri. Peste 140 de retete

Preț: 12,40 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Autor: Florentina Pavel
Editura: ALEX and ALEX
Anul publicării: 2017
Pagini: 96
Categoria: Gastronomie
DESCRIERE
Cartea autorului Florentina Pavel „Florentina Pavel, Preparate culinare din carne premium Pasari. Bibilica, fazan, gasca, prepelita, porumbel, strut, baituri, fripturi, carnati, ciorbe, sosuri. Peste 140 de retete" de la editura ALEX and ALEX
In paginile acestei carti au fost adunate aproape 150 de retete din carne de vanat cu pene, dar care pot fi utilizate si pentru prepararea carnii de prepelite crescute in gospodarie, fazani, pauni, struti, etc.
De ce "carne premium"?
- Provine de la pasari crescute in locuri largi, gospodarii, tarcuri, vanat.
- Hranite cu cereale si nutreturi specifice semisalbaticiei.
- Carne rosie, frageda, gustoasa.
- Saraca in calorii, colesterol, grasimi.
- Continut crescut de fier si proteine.
- Recomandat si persoanelor cu hipertensiune, diabet, anemie, diete, etc.
Anu aparitiei: 2017
Nr. de pagini: 96
De ce "carne premium"?
- Provine de la pasari crescute in locuri largi, gospodarii, tarcuri, vanat.
- Hranite cu cereale si nutreturi specifice semisalbaticiei.
- Carne rosie, frageda, gustoasa.
- Saraca in calorii, colesterol, grasimi.
- Continut crescut de fier si proteine.
- Recomandat si persoanelor cu hipertensiune, diabet, anemie, diete, etc.
Anu aparitiei: 2017
Nr. de pagini: 96
OPINIA CITITORILOR