Florentina Pavel, Preparate culinare din carne premium - Animale. Iepure, caprior, mistret, baituri, fripturi, carnati, ciorbe, sosuri. Peste 200 de retete

Preț: 11,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Autor: Florentina Pavel
Editura: ALEX and ALEX
Anul publicării: 2017
Pagini: 96
Categoria: Gastronomie
DESCRIERE
Cartea autorului Florentina Pavel „Florentina Pavel, Preparate culinare din carne premium Animale. Iepure, caprior, mistret, baituri, fripturi, carnati, ciorbe, sosuri. Peste 200 de retete" de la editura ALEX and ALEX
De ce "carne premium"?
- Provine de la animale crescute in locuri largi, gospodarii, tarcuri, vanat.
- Hranite cu cereale si nutreturi specifice semisalbaticiei.
- Carne rosie, frageda, gustoasa.
- Saraca in calorii, colesterol, grasimi.
- Continut crescut de fier si proteine.
- Recomandat si persoanelor cu hipertensiune, diabet, anemie, diete, etc.
Anu aparitiei: 2017
Nr. de pagini: 96
OPINIA CITITORILOR