Fizica, manual pentru clasa a VI-a - Autori: Carmen Gabriela Bostan, Rodica Perjoiu, Ioana Stoica, Mihaela Mariana Tura

Fizica, manual pentru clasa a VI-a - Autori: Carmen Gabriela Bostan, Rodica Perjoiu, Ioana Stoica, Mihaela Mariana Tura
-17%
Preț: 20,75 lei
25,00 lei (-17%)
Disponibilitate: IN STOC
Timp procesare: 1 - 2 zile lucratoare
Anul publicării: 2018
Pagini: 146
Categoria: Fizica

DESCRIERE

Prezentul manual este elaborat in concordanta cu programa scoala pentru disciplina Fizica, clasa a VI-a, aprobata prin OMEN nr. 3393/28. 02. 2017. Acesta contine sase capitole, organizate in lectii: Introducere in studiul fizicii; Concepte de baza in fizica; Fenomene mecanice; Fenomene termice; Fenomene electrice si magnetice; Fenomene optice.

Manualul propune abordarea disciplinei din perspectiva investigatiei stiintifice, care implica: proiectarea demersului investigativ, interpretarea stiintifica a datelor si a dovezilor; explicarea stiintifica a fenomenelor.

In manual veti intalni continuturi marcate astfel:

Retine / Concluzii / Definitii

Activitati experimentale / Lucrare de laborator

Curiozitati:

Rezumat

Activitate interdisciplinara

Aspecte interdisciplinare

Activitati de invatare si de autoevaluare

Atentie!!!

La starsitul fiecarui capitol este prezentata o caseta cu Rezumat, care confine formulele si definitiile reprezentative. De asemenea, exista un desen recapitulativ care-i ajuta pe elevi sa identifice fenomenele, marimile fizice, aplicatiile aferente si sa foloseasca competentele dobandite in construirea propriului lor desen.

Manualul se termina cu o recapitulare finala, care propune probleme recapitulative si realizarea unor proiecte integrate. La sfarsit, este o sectiune de raspunsuri la problemele propuse spre rezolvare.

Fata de varianta tiparita, varianta digitala cuprinde activitati multimedia de invatare. Acestea sunt identificate in manual prin simbolul AMII si completate cu specificatiile AMII static, animat sau interactive.

Nr. de pagini: 146
Anul aparitiei: 2018
Autori: Carmen Gabriela Bostan, Rodica Perjoiu, Ioana Stoica, Mihaela Mariana Tura

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0389 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.