Fizica bacalaureat. Mecanica, Elemente de termodinamica, Optica, Curent continuu

Fizica bacalaureat. Mecanica, Elemente de termodinamica, Optica, Curent continuu
-12%
Preț: 23,98 lei
27,25 lei (-12%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011

DESCRIERE

CUVANT INAINTE din partea referentului stiintific.
 
Lucrarea elaborata de doamna profesoara D.E. Prodanescu reprezinta un ajutor substantial pentru elevii care urmeaza sa sustina examenul de bacalaureat la disciplina fizica. In acelasi timp este util si celor care vor urma facultati unde, ori la examenul de admitere, ori in cursul studiilor sunt necesare cunostinte de fizica, precum facultatile cu profil politehnic, medicina, chimie.
Lucrarea contine un spectru larg de probleme, atat din punct de vedere a dificultatilor cat si al problematicii abordate din cadrul cerintelor examenului de bacalaureat. Selectia, deosebit de ingrijita, a problemelor prezentate s-a efectuat tinand cont de experienta acumulata, din observarea dificultatilor, greselilor intalnite dela lungul anilor, avand ca punct de pornire o gama initiala de probleme mult mai vasta.
Fiecare capitol contine o scurta introducere teoretica, care ghideaza elevul catre notiunile importante ce trebuiesc insusite corespunzator, folosind manualele scolare, inainte de a trece la rezolvarea problemelor.
Rezolvarile problemelor sunt prezentate Intr-o maniera inteligibila. Lucrarea, pe langa utilitatea initiala, ofera elevilor o perspectiva mai larga asupra fizicii predate in liceu.
Recomand cu deosebita caldura utilizarea acestei lucrari In pregatirea pentru examenul de bacalaureat.
Prof. univ, dr. Gyargy Steinhrecher
 

Referend stiintific: Prof. univ. dr. Gyorgy Steinbrecher
Anul aparitiei: 2011
Nr. pagini: 358 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Fizica bacalaureat. Mecanica, Elemente de termodinamica, Optica, Curent continuu

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0444 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.