Fiscalitate – controverse şi soluţii

Fiscalitate – controverse şi soluţii
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 316
Format: 18 x 26 cm
Categoria: Cursuri

DESCRIERE

Fiscalitate – controverse şi soluţii.

Adevărata ştiinţă şi artă fiscală constă în studiul temeinic al legislaţiei fiscale, în respectarea acesteia, dar cu sesizarea lacunelor, a scăpărilor acesteia şi a valorificării lor din plin.
Altfel spus, adevărata ştiinţă şi artă a evaziunii fiscale „legale” constă în a te sustrage de la plata impozitelor „cu ajutorul legii”.

Evoluţia economiei naţionale şi mondiale a condus la apariţia unor noi probleme de fiscalitate. Sistemul fiscal trebuie să ţină seama de problemele economice ale perioadei în care se aplică. Adesea, fiscalitatea pare să fie un şir nesfârşit de noi enigme, probleme şi dileme dificile. Aceasta şi ca urmare a faptului că, în frecvente cazuri, contribuabilii nu reuşesc să stabilească, pe baza prevederilor legale în vigoare, soluţiile la unele dintre cele mai importante probleme cu care se confruntă în activitatea practică.
Acesta este considerentul pentru care în lucrarea de faţă s-a pus accentul pe prezentarea soluţiilor la unele dintre cele mai controversate probleme de fiscalitate cu care se confruntă contribuabilii persoane juridice.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0399 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.