Fantasma

Fantasma
PRP: 8,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 6,40 lei
Diferență: 1,60 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 78
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Prin intermediul fantasmelor, oamenii văd, recunosc şi înţeleg lumea. Ele colorează şi modelează comportamentul, gândurile şi simţămintele. Mereu în schimbare, fantasmele se dezvoltă pe parcursul creşterii şi, la fel ca visele, se nasc din dorinţele, speranţele, temerile, conflictele şi anxietăţile noastre. Provenite din experienţe reale împletite cu realitatea emoţională, conţinând minciuni pe care ni le spunem nouă înşine sau cunoaşterea profundă a unor adevăruri imposibil de ignorat, fantasmele pot să ne îmbogăţească viaţa, dar şi să creeze confuzie. Fantasma adaugă experienţelor cotidiene nu doar plăcere şi rezonanţă emoţională, ci şi teamă şi anxietate; ca atare, constituie o trăsătură definitorie a condiţiei umane. Este un concept esenţial - şi intens dezbătut - în psihanaliză, punctând dialogul dintre noi înşine şi lumea în care suntem constrânşi să trăim, pe care suntem constrânşi s-o trăim.
Julia Segal este consilier în cadrul Serviciului Naţional de Sănătate britanic. A scris mult despre utilizarea ideilor psihanaliştilor kleinieni în contexte obişnuite. O interesează în mod deosebit efectele bolii părinţilor asupra copiilor.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0735 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.