Exercitii de Gramatica Engleza cu rezumat descriptiv si cheie

Exercitii de Gramatica Engleza cu rezumat descriptiv si cheie
-20%
Preț: 16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Categoria: Exercitii, texte

DESCRIERE

Aceasta culegere de Exercitii de gramatica engleza cu rezumat descriptiv si cheie, elaborata in primul an al mileniului trei in Romania, se adreseaza celor care invata limba engleza, tineri sau maturi, elevi sau studenti, atat singuri cat si cu profesor.

Capitolele volumului constau din partile de vorbire traditional recunoscute: substantivul, determinantii substantivului (articolul si adjectivele determinative), adjectivul, pronumele, verbul, adverbul, prepozitia si conjunctia. Urmeaza apoi cateva traduceri recapitulative si trei anexe (Simboluri fonetice; substantive neregulate; verbe neregulate) si Cheia exercitiilor.

Fiecare capitol care trateaza una din partile de vorbire este compus din doua parti: un rezumat descriptiv scris in limba romana, cu exemple In limba engleza si traduse in romaneste si din exercitii. Acestea sunt de diverse tipuri, cerandu-se, spre exemplu, sa se completeze spatiile libere, sa se aleaga forma corecta din paranteza, sa se uneasca elemente disparate pentru a forma un tipar corect sau o propozitie, sa se completeze si/sau sa se uneasca propozitii, sa se dea forma de plural, de trecut, de comparativ si/sau de superlativ, sa se traduca din romana in engleza sau din engleza in romana, etc.
 
Exercitiile din cadrul unui capitol urmeaza cronologic problematica prezentata in acestea (de exemplu, in cadrul substantivului, intai se afla categoria de numar si apoi ea de caz, sau, in cadrul verbului, Intai sunt verbele auxiliar-modale iar dupa aceea verbele lexicale). Pe de alta parte, exercitiile sunt prezentate gradat din punctul de vedere al dificultatii. Pentru a facilita folosirea acestei culegeri, exercitiile sunt precedate de un semn indicator:

* - nivel usor
** - nivel mediu
***- nivel dificil
Cele mai multe exercitii sunt de nivel mediu si cele mai putine sunt de nivel dificil.
In general, atat materialul expozitiv introductiv cat si exercitiile ilustrative sunt concentrate pe zonele gramaticii engleze care prezinta cele mai multe dificultati pentru romani.
Vocabularul folosit In exemple si In exercitii este general; el face parte atat din stilul formal cat si din cel informal folosit in engleza contemporana, fara a cuprinde termeni specifici numai unor registre stilistice.
Cea mai mare parte a materialului exercitiilor a fost testata de-a lungul anilor pe un numar mare de elevi si studenti, cu rezultate pozitive. Scopul elaborarii si publicarii volumului de fata este de a c~ntri~ui I~ insusirea unei limbi engleze cat mai corecte de catre un numar cat mal mare de tineri din tara noastra.
AUTOAREA


Anul aparitiei: 2007
Nr. pagini: 397 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Exercitii de Gramatica Engleza cu rezumat descriptiv si cheie

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0484 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.