EVALUARE NATIONALA 2015 in 30 de saptamani, pregatirea examenului la Limba si literatura romana clasa a VIII-a (Mariana Mostoc)

EVALUARE NATIONALA 2015 in 30 de saptamani, pregatirea examenului la Limba si literatura romana clasa a VIII-a (Mariana Mostoc)
-20%
Preț: 13,60 lei
17,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014

DESCRIERE

Pregatirea examenului de EVALUARE NATIONALA 2015 in 30 de saptamani. Limba si literatura romana cls. a VIII-a - In conformitate cu noua programa.

Ghidul de fata va propune o parcurgere sistematica a materiei pentru examen, in conformitate cu o planificare calendaristica, structurata pe treizeci de saptamani. Tematicile din aceasta planificare cuprind schimbarile din programa pentru disciplina Limba si literatura romana atat pentru literatura, cat si pentru gramatica.

Planificarea include trei unitati de invatare:

I. Genurile literare: 1. Genul liric, 2. Genul epic, 3. Genul dramatic.
II. Speciile literare: 1. Pastelul, 2. Doina populara, 3. Basmul, 4. Schita, 5. Nuvela, 6. Romanul, 7. Fabula, 8. Balada populara.

III. Modurile de expunere: 1. Naratiunea, 2. Descrierea, 3. Dialogul si monologul. Temele care vizeaza literatura au fost combinate cu notiuni de gramatica, in conformitate cu precizarile Programei de examen.
Recomandarea noastra de lucru este urmatoarea: dupa ce elevul a parcurs continuturile din fiecare unitate de invatare, isi poate verifica insuisrea noilor cunostiinte rezolvand testele corespunzatoare din ghid. Acestea au fost gandite dupa modelul subiectelor date la examen si urmaresc sa solicite rezolvarea de cerinte variate, astfel incat elevul sa fie cat mai pregatit pentru proba de la Limba si literatura romana.

Lucrarea mai cuprinde:

- Subiectele date la sesiunile din anii scolari: 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014.
- Notiuni de teorie literara.Autor: M. Mostoc (coord.), S. Ciorogar, E. Dumitrascu, M. Gheorghe, B. Ibadula, E. Ionita, E. Manea, V. Micle, M. Morar, E. V. Musat, I. Sanda, V. Todoran, G. Vanca, M. Vladescu
Anul aparitiei: 2014

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0426 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.