Era iluminarii revelarea lumii celei noi

Era iluminarii revelarea lumii celei noi
-30%
Preț: 11,20 lei
16,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Categoria: Romane

DESCRIERE

Este o mare bucurie pentru mine să vă spun că ţara voastră e singura în care aceste mesaje au fost publicate sub formă de carte, iar acesta este un semn de mare respect pentru România! Vă datorez încă şi mai mult respect vouă, cititorilor, întrucât România este, până la data aceasta, singura ţară - cu excepţia Statelor Unite - în care au fost publicate toate cele patru cărţi şi prima ţară în care aceste volume se aflau deja în magazine, înainte ca ediţiile în limba engleză să fie disponibile în America. Pentru spiritualitatea românească este un omagiu extraordinar faptul că Editura For You s-a străduit atât de mult să vă ofere vouă, căutătorilor cu suflete înrudite, informaţii deosebite, primite de la surse aflate în locuri din univers de unde pot avea o perspectivă de ansamblu şi plină de acurateţe asupra a ceea ce se întâmplă pe Pământ!
Matei (Ward), prin Suzanne Ward

Aceasta este ultima carte a lui Matei, care cuprinde mesaje din ianuarie 2004 şi până în noiembrie 2005, transmise prin mama sa. Ele cuprind informaţii extrem de actuale despre cele mai importante evenimente de pe tot globul - de la modificările de vreme, uragane şi cutremure, la gripa aviară şi vaccinuri, inclusiv explicaţii legate de ce se întâmplă cu noi, cu viaţa noastră şi ce putem face în viitor. Ea este cadoul făcut de Matei şi de Suzy Ward cititorilor români, întrucât România este singura ţară de pe glob unde mesajele apar sub formă de carte.
MULŢUMIM MATEI! MULŢUMIM SUZY!
EDITURA FOR YOU

Celelalte cărţi ale lui Matei, publicate de EDITURA FOR YOU sunt Matei, vorbeşte-mi despre rai, Revelaţii pentru o nouă eră, Iluminări pentru o nouă eră şi Vocile Universului.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0393 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.