Economie sociala si antreprenoriat. O analiza a sectorului nonprofit

Economie sociala si antreprenoriat. O analiza a sectorului nonprofit
-18%
Preț: 20,46 lei
24,95 lei (-18%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Economie sociala si antreprenoriat. O analiza a sectorului nonprofit de Mihaela Vlasceanu. In contextul schimbarilor produse in ultimele decenii in modul de organizare a societatii postindustriale, una dintre temele ce au suscitat un interes substantial de cercetare este analiza institutiilor si organizatiilor incluse in sectorul nonprofit sau cel de-al treilea sector, aflat la intersectia dintre sectorul public si cel privat. Acest sector cunoaste o remarcabila expansiune si are implicatii in domeniul organizarii sociale, economice, politice, precum si in formularea politicilor si strategiilor de guvernare la nivel local, regional, national si chiar international. Volumul aprofundeaza citeva teme centrale privind evolutia, specificul organizarii si functionarii, implicatiile economice si sociale ale organizatiilor celui de-al treilea sector.
 


Cuprins:
Sectorul nonprofit si organizatiile sale reprezentative• Management si marketing in organizatiile nonprofit• Sectorul nonprofit, societatea civila si antreprenoriatul social• Despre antreprenoriat: configurare si expansiuneANUL APARITIEI:     2010
NUMAR PAGINI:    216
FORMAT:    160x235
Vezi și alte cărți: Economie

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0328 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.