Economie - concepte, formule, probleme, rezolvari

Economie - concepte, formule, probleme, rezolvari
-20%
Preț: 24,00 lei
30,00 lei (-20%)
Disponibilitate: IN STOC
Timp procesare: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2019

DESCRIERE

Cartea autorului Floriana Pana „Economie - concepte, formule, probleme, rezolvari" de la editura NOMINA
 
Economie - concepte, formule, probleme, rezolvari pentru:
 
- examen de bacalaureat
- olimpiade
- admitere la facultate
- licenta
- examen de definitivat
 
Economia, ca disciplina de studiu in liceu si facultate, are un caracter teoretic-aplicativ si un anumit grad de dificultate in intele-gerea fenomenelor si proceselor economice, a conexiunilor dintre ele si de aplicare a lor in viata reala.

La nivelul elevilor de liceu, studiul economiei valorifica for-marea si consolidarea competentelor, deprinderilor si aptitudinilor practice necesare pentru a face fata exigentelor legate de pregatirea la clasa sau la examenele viitoare.

Pentru studentii din anul I, consider ca acest volum este un real suport pentru recapitularea si consolidarea notiunilor de baza. Pro-blemele propuse, formulele si sinteza informatiilor, care apar in vo-lumul de fata, sunt tot atatea elemente necesare pentru pregatirea primelor examene la economie. Volumul este structurat in doua mari capitole: primul capitol pune accentul pe prezentarea esentializata a continutului teoretic, iar al doilea propune probleme de economie si metode rapide si eficiente de rezolvare a acestora care permit o autoevaluare corecta a pregatirii si corectarea, dupa caz, a eventualelor greseli

Prof. Pana Floriana
 
 
Autor: Floriana Pana
Format: 16, 5x23, 5 cm
ISBN: 978-606-535-805-8
Numar pagini: 176

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0698 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.