Drept notarial - Organizarea activitatii. Statutul notarului. Proceduri notariale

Drept notarial - Organizarea activitatii. Statutul notarului. Proceduri notariale
-15%
Preț: 46,75 lei
55,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Anul publicării: 2013
Categoria: General

DESCRIERE

Lucrarea Drept notarial reprezinta o analiza a normelor juridice speciale care guverneaza activitatea notariala, de la modul de organizare a profesiei, pana la procedurile notariale. Abordarea se impune cu atat mai mult cu cat intrarea in vigoare a noului Cod civil, precum si modificarea substantiala a Legii nr. 36/1995 prin Legea nr. 77/2012 au avut un impact considerabil asupra activitatii desfasurate de catre notarul public.

In primul rand, lucrarea Drept notarial este adresata studentilor, precum si persoanelor care sustin concursul de admitere la Institutul Notarial Roman ori examenul de definitivat.

Totusi, dat fiind noutatea si importanta textelor legislative analizate, precum si calitatea de practicieni a autorilor, cartea prezinta interes si pentru notarii publici in functie, dar si pentru celelalte profesii juridice, in special pentru magistratii chemati a se pronunta asupra valabilitatii actelor notariale


Autor: Ioan Popa, Alin-Adrian Moise
Data aparitiei: Mai 2013
Format: Academic
Pagini: 390

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0422 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.