Didactica limbii si literaturii romane (Emanuela Ilie)

Didactica limbii si literaturii romane (Emanuela Ilie)
-16%
Preț: 29,36 lei
34,95 lei (-15,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Gramatica

DESCRIERE

Volumul vine in sprijinul cadrelor didactice care doresc sa sustina examenele de definitivare sau de obtinere a gradului didactic II, precum si al studentilor ce urmeaza modulul pedagogic, oferind informatii complete si actualizate cu privire la predarea limbii si literaturii romane. Prezentarile teoretice ale curriculumului, ale metodelor de predare si de evaluare sint completate de scheme, tabele sintetice si exemple practice, cu un accent special pe noile stiluri de abordare a actului didactic. In anexe, cei interesati gasesc programa scolara pentru disciplina optionala„tehnici de redactare a unor compuneri” si mai multe modele de proiecte didactice atit pentru limba, cit si pentru literatura romana.
 
Din cuprins:
Curriculumul si produsele curriculare specifice disciplinei limba si literatura romana• Moduri de organizare si desfasurare a activitatii didactice• Metode si procedee utilizate in studierea limbii si literaturii romane• Evaluarea la ora de limba si literatura romana• Teoria inteligentelor multiple la ora de limba si literatura romana• Limba si literatura romana intr-o viziune inter-, pluri- si transdisciplinara• Elemente de didactica lecturii

Nr. de pagini: 336
Anul aparitiei: 2014

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0418 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.