Dictionar economic German-Roman (Bert Rurup, Werner Sesselmeier, Maigit Enke)

PRP: 30,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 22,50 lei
Diferență: 7,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2009

DESCRIERE

Prezentul dictionar economic German-Roman, se adreseaza atat studentilor cat si profesorilor de la facultatile de profil, cat si publicuui larg, interesat sa afle informatii cuprinzatoare si termeni actuali din domeniul stiintelor economice.

Lucrarea contine o serie de termeni si expresii din domeniu, asa cum se regasesc in paginile economice ale publicatiilor de specialitate, fiind redati intr-un limbaj cat mai accesibil si concis.

Aceasta noua editie cuprinde termeni-cheie din domenii precum:

- globalizare
- terminologie specifica Uniunii Europene si drept
- asigurari
- reforma administrativa si a bugetului public
- organizarea muncii si a intreprinderii
- internet
- comert on-line


In domeniul stiintelor economice, s-au realizat nenumarate dictionare temeinice si cuprinzatoare. Aceasta lucrare doreste sa pomeasca de la faptul ca in momentul de fata majoritatea dictionarelor de termeni economici se adreseaza In primul rand studentilor de la facultatile cu profil economic. Din acest motiv, scopul ei este acela de a fi accesibila deopotriva studentilor de la facultatile economice, cat si publicului larg. Drept urmare, in acest dictionar s-a renuntat la preluarea de termeni economici pur teoretici, In locul lor regasindu-se doar acele expresii din domeniu, exact asa cum apar ele In paginile economice ale presei de specialitate. Autorii au Incercat astfel sa redea informatia intr-un limbaj cat mai accesibil tuturor.
Numeroasele reeditari ale lucrarii de fata constituie pe de-o parte dovada utilitatii acestui dictionar, iar pe de alta parte necesitatea realizarii unei editii actualizate si imbunatatite. De asemenea, aceste editii noi au avut ca scop indreptarea greselilor (inevitabile) si a confuziilor, actualizarea datelor statistice, precum si preluarea unei serii intregi de tenneni noi. Aceasta editie actualizata include termeni de baza din domenii noi, in special din domeniul globalizarii, terminologia specifica Uniunii Europene, asigurarilor, reformei administrative si a bugetului public, organizarii muncii si a intreprinderii, precum si a cresterii rolului Intemetului si al comertului on-line.
Bert Rurup. Werner Sesselmeier, Maigit Enke
 
Autori: Bert Rurup, Werner Sesselmeier, Maigit Enke
Traduce: Anne Marie Lihaciu, Mihai Nedelea
Consultant de specialitate: Cornelia Patru
Numar de pagini: 332
Anul aparitiei: 2009
Format: 14x20 cm

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.3204 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.