Dezvoltare personala, clasa I. Suport didactic (Alexandra Manea)

Dezvoltare personala, clasa I. Suport didactic (Alexandra Manea)
-30%
Preț: 7,00 lei
10,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2014
Categoria: Altele

DESCRIERE

Lucrarea este conceputa in conformitate cu programa scolara aprobata de Ministerul Educatiei Nationale prin O.M. nr. 3418/19.03.2013 si Planulcadru aprobat prin Q.M. nr. 3371/12.03.2013 si cuprinde o diversitate de activitati astfel incat sa contribuie la dezvoltarea profilului de formare  al elevului din ciclul primar.

Dezvoltare personala - suport didactic are in cuprins activitati de invatare individuale, In perechi, pe gru at sii frontale care au ca scop dezvoltareaI capacitatii elevulul de autocunoastere si de exprima intr-un mod pozitiv interesele, aptitudinile, trairile personale, abilitatile de relationare si comunicare in vederea dobandirii increderii in sine,a starii de bine.


Autori: Alexandra Manea, Clara Ruse
Anul aparitiei: 2014
Nr. pagini:  40

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0453 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.