Despre frici si credinte

Despre frici si credinte
-10%
Preț: 14,40 lei
16,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009

DESCRIERE

Despre frici si credinte. Prezentare - Despre frici si credinte.  "Toateîntrebarile din aceasta carte mi-au fost puse de oameni ca tine,în timpul conferintelor si cursurilor pe care le-am tinut.
   Aceasta culegere deîntrebari si raspunsuri a fost conceputa ca sa te ajute sa puiîn practica notiunile pe care le-am dezvoltatîn primele trei carti. Daca nu le-ai cititînca, te-as sfatui sa o faciînainte de aîncepe lectura paginilor urmatoare.
   Pentru ca aceasta carte sa-ti fie cu adevarat de ajutor, citesteîntrebarea si dati maiîntâi propriul raspunsînainte de al citi pe al meu.
   Vei remarca faptul ca sunt mai multeîntrebari din partea sexului feminin decât a celui masculin. Era previzibil, deoarece femeile urmeaza cursuri de dezvoltare personala si asista la conferinteîntr-un numar mai mare decât barbatii. E vorba de principiul femininîn sine care neîndreapta pe noi, femeile, spre o cercetare interioara personala. Pe de alta parte, vei vedea ca majoritateaîntrebarilor ar fi putut fi puse atât de catre barbati cât si de catre femei.
  în aceasta carte nu am tratat frica de moarte caci multe alte frici sunt legate de acest subiect. Un subiect care va face parte dintr-o alta carte care va trata moartea, lumea astrala, reîncarnarea, obsesiile si cazurile de posedare. Totodata, frica de a nu fi respins va fi tratataîn cartea despre stima de sine si dragostea de sine.
  în plus, o alta carte se va ocupa,în detaliu, de modalitatile de trecere la actiune si de modul cum poti face diferentaîntre dorinta si necesitate, control si renuntare.
   Uneleîntrebari din prezenta carte ar putea fi regasiteîn alte carti, caci ating mai multe teme strâns legate.
   Toate raspunsurile date aici sunt bazate pe o abordare verificata, aflate la baza filozofiei de viata predate de Centrul Asculta-ti corpul. Nu pretind ca AM RASPUNS la toate. Darînainte de ati spune:"Sunt sigur ca aceasta solutie no sa dea rezultatul pe carel vreau",îti sugerez sa o experimentezi de cel putin trei oriînainte de a o abandona. Nu te lasa pacalit de mental. Lasa-ti mai degraba inima sa decida si nu teama Creata pe plan mental.
   Daca vei continua sa nu folosesti decât ceaiînvatatîn trecut ca sa-ti gestionezi momentul prezent si nu experimentezi nimic nou atunci sa nu fii surprins daca putine lucruri se vor schimbaîn bineîn viata ta.
   Vrei oîmbunatatire a vietii tale? Alege atunci sa traiesti noi experiente!
   Succes!
   Cu dragoste,
       Lise Bourbeau


Apariti mai 2009
96 pagini
Format 13x20cm

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0549 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.