De la gradinita la scoala. 32 de fise pentru perioada prealfabetara si prematematica

De la gradinita la scoala. 32 de fise pentru perioada prealfabetara si prematematica
-20%
Preț: 7,32 lei
9,15 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Limba romana

DESCRIERE

Mapa contine 32 de fise de lucru si de evaluare a nivelului de pregatire a copiilor de la clasa pregatitoare (clasa zero).Lucrarea se adreseaza celor mai mici prieteni ai nostri,,, bobocii" de clasa 1.
Este cunoscut faptul ca primele zile din viata de scolar sunt si cele mai dificile din cauza schimbarii mediului educational, a imaginii cadrului didactic, a colegilor.

Pentru ca trecerea de la gradinita la scoala sa fie mai putin anevoioasa si mai atractiva, am elaborat un set de fise care vizeaza atat evaluarea predictiva a achizitiilor din anii prescolaritatii, cat si oferirea unor modele de teme si exercitii atent gandite si structurate pentru activitatile in completarea orei.

Tematica abordata este in conformitate cu programa scolara si acopera, din punct de vedere temporal, primele 14-20 de zile ale clasei 1. Structura flexibila poate fi adaptata oricarui Abecedar.

Am incercat sa structuram lucrarea prin realizarea unor conexiuni interdisciplinare, astfel Incat temele propuse sa fie utile si placute. Lucrarea cuprinde continuturi ale invatarii de la limba romana, matematica, cunoasterea mediului, educatie plastica si muzicala, abilitati
practice si chiar educatie fizica.   ..

In afara modelelor testelor predictive prezentate, si jocurile propuse pot constitui probe de evaluare a capacitatilor si aptitudinilor, ele cuprinzand un spectru larg: jocun senzonale, intelectuale, de creatie, de miscare, convorbiri si discutii pe teme date. Acestea pot fi tratate atat separat cat si alaturi de alte sarcini.

Cerintele jocurilor si temelor de lucru sunt formulate pentru invatator / parinte in subsolul paginii, iar in momentul citirii trebuie adaptate nivelului de intelegere al elevului.

In speranta unui parcurs scolar cat mai lung si incununat de realizari, dorim,, Success!" tuturor elevilor aflati la acest inceput de drum.

Autoarele


Autori: Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila
Anul aparitiei: 2013 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
De la gradinita la scoala. 32 de fise pentru perioada prealfabetara si prematematica

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0417 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.