Dan Gulea, Limba si literatura romana. Fise de lucru diferentiate, pentru clasa a XII-A - Semestrul II

Dan Gulea, Limba si literatura romana. Fise de lucru diferentiate, pentru clasa a XII-A - Semestrul II
-23%
Preț: 9,24 lei
12,00 lei (-23%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 144

DESCRIERE

Caietul de Fise de lucru diferentiate pentru clasa a XII-a la limba si literatura romana este structurat pe trei principale niveluri de competente: initiere (ameliorare sau recuperare), unde un raspuns adecvat va fi notat cu maximum nota 6; consolidare (sau aplicare), corespunzand unui nivel mediu de performanta (raspunsul de nota 8); si aprofundare (extindere sau performanta), pentru un raspuns de nota 10.

Temele propuse pentru semestrul II (Perioada postbelica: literatura aservita; poezia; teatrul/*Radu Stanca, Nichita Stanescu, *Gellu Naum,  Leonid Dimov, Marin Sorescu, Mircea Ivanescu, Eugène Ionesco; Romanul: Marin Preda, Femeia in rosu, Postmodernismul, *Tendinte in literatura romana actuala, *Forme ale istoriei si criticii literare, *Genul memorialistic dupa 1990) sunt precedate de o serie de exercitii de recapitulare initiala; apoi, fiecare tema are 4 sectiuni: fisa noilor cunostinte (reactualizare, intelegere, fixare), fisa de formare a abilitatilor de invatare (consolidare, aprofundare, ameliorare), o tema pentru acasa si o fisa de recapitulare (cu exercitii de consolidare, aprofundare si ameliorare).

Un test de autoevaluare a fost considerat necesar la finalul fiecarei sectiuni, fiind urmat de sugestii de rezolvare pentru exercitiile propuse in cadrul temei. Ultima parte este alcatuita dintr-o fisa de pregatire a tezei semestriale, lucrarea incheindu-se cu o necesara bibliografie.

Nr. de pagini: 144
Anul aparitiei: 2016

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0470 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.