Culegere de practica judiciara in materie de achizitii publice

Culegere de practica judiciara in materie de achizitii publice
Preț: 75,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Administrativ

DESCRIERE

Culegere de practica judiciara in materie de achizitii publice. Culegerea reuneste cele mai semnificative decizii pronuntate de Sectia de Contencios Administrativ a Curtii de Apel Bucuresti pe parcursul anilor 2006-2009 in materia achizitiilor publice, acestea acoperind diversitatea problemelor de drept solutionate atat din punct de vedere al derularii procedurilor de achizitie, cat si al procedurilor de solutionare a contestatiilor de catre Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor si a plangerilor si actiunilor formulate in fata instantelor de contencios administrativ.
Astfel, controlul de legalitate efectuat atat in procedura administrative jurisdictionala, cat si in fata instantei vizeaza modul de elaborare a documentatiei de atribuire si participarea la documentatia de atribuire, selectia si calificarea candidatilor/ofertantilor, evaluarea si stabilirea ofertelor castigatoare, anularea procedurii de atribuire.
Lucrarea mai cuprinde un capitol legat de contenciosul achizitiilor publice, in care au fost incluse spete relevante legate de solutionarea contestatiilor, solutionarea litigiilor avand ca obiect achizitiile publice in instanta si masuri cu caracter provizoriu.


Numar pagini     488
Format    14,5 x 21,5 cm
Data aparitie: 2010

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0456 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.