Culegere de Matematica pentru clasa a IV-a.

Culegere de Matematica pentru clasa a IV-a.
-20%
Preț: 12,80 lei
16,00 lei (-20%)
Disponibilitate: IN STOC
Timp procesare: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Matematica

DESCRIERE

Lucrarea de fata se adreseaza elevilor clasei a IV-a, oferindu-le sprijin in aprofundarea cunostintelor de matematica dobandite in ciclul primar.
Culegerea respecta prevederile programei scolare prin obiective, continut si accesibilitate si tine cont de cerintele psihopedagogice privind capacitatea de efort si de intelegere a elevului. Sunt prezentate cunostinte accesibile tuturor elevilor, gradate dupa dificultate si volum, asigurand cantitativ si calitativ pregatirea matematica a absolventului clasei a IV-a.
Lucrarea prezinta consideratii teoretice la notiunile de baza ale programei plecand de la situatii cotidiene intalnite de elev, prin modele de exercitii si probleme rezolvate, ce pot fi utilizate la sistematizarea si aprofundarea cunostintelor, cat si in activitati optionale.
Fiecare capitol da posibilitate elevului sa rezolve intr-o ordine fireasca subiectele propuse potrivit ritmului de lucru, in functie de ceea ce stie si ceea ce poate, venind in sprijinul lui si cu rezolvarea de exercitii si probleme, cat si probe de evaluare.
Ultimul capitol al lucrarii este rezervat concursurilor scolare, oferindu-le elevilor, parintilor si colegilor nostri modele ce tin de structura unor subiecte de concurs cu un grad sporit de dificultate. Rezultatele obtinute de unii participanti la concursuri de matematica evidentiaza faptul ca acestia sunt antrenati in competitii de un inalt nivel, unde isi dovedesc inteligenta si gandirea creatoare.

Autori : Artur Balauca, Vasile Avirvarei,
Nr. de pagini : 176
Anul aparitiei : 2013

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0393 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.