Cristina Alina Naftanaila, Adoptia - Un act de iubire

Cristina Alina Naftanaila, Adoptia - Un act de iubire
PRP: 39,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 36,27 lei
Diferență: 2,73 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 160
Categoria: Familie

DESCRIERE

Cartea autorului Cristina Alina Naftanaila „Cristina Alina Naftanaila, Adoptia - Un act de iubire" de la editura LETRAS

Cartea Adoptia –un act de iubire se doreste a fi un ghid practic care sa raspunda viitorilor parinti unor intrebări legate de procesul de adoptie.

Cristina Alina Naftanaila descrie, prin exemple concrete, cum se construieste relatia cu un copil adoptat si a inclus idei originale desprinse din experienta proprie, de mama adoptiva.

Ideea realizarii cartii Adoptia – un act de iubire a aparut in momentul in care a initiat demersurile pentru adoptia baiatului sau si a dorit sa afle mai multe informatii despre ce inseamna adoptia, ce etape trebuie parcurse sau cum sa relationeze cu copilul în diferite momente după adoptie si a constatat lipsa detaliilor referitoare la acest subiect.


Sa adopti un copil presupune inainte de toate sa fii lipsit de prejudecati, sa oferi iubire neconditionata si sa dai dovada de multă rabdare pentru a forma o punte afectiva intre tine si copilul tau.

Adoptia poate deveni o experienta extraordinara daca dai dovadă de blandete in fata unui anumit tip de comportament manifestat de copil in perioada de acomodare in familie, dar si mai tarziu, in fata unor reactii neprevazute, tinand cont de faptul ca acesta poate a trăit momente traumatizante pana a ajuns in noua sa familie sau persoanele de referintă in grija carora a fost (asistenti maternali, personal din centrele de plasament) au imprimat anumite trasaturi personalităţii sale.

Iata cateva din lucrurile pe care le vei descoperi citind cartea Adoptia – un act de iubire scrisa de autoarea Cristina Alina Naftanaila:

- motivatia de a adopta un copil si personalitati care au fost adoptate;
- legislatia nationala si internationala pe baza careia se realizează adoptia;
- etapele procesului de adoptie, precum si aspecte ce vizeaza perioada de adaptare a copilului in familie (aici a inclus povesteaproprie despre adoptie si a unei alte familii care a adoptat un copil);
- sfaturi practice pentru parintii adoptivi;
- idei pentru a crea relatia de atasament cu copilul adoptat;
- caracteristici si nevoi ale copiilor adoptati;
- dar si aspecte pe care parintii ar trebui sa le discute cu copiii lor.

Cartea este plina de informatii inedite si poate fi utila nu numai familiilor care au adoptat sau intentioneaza sa adopte copii, ci si studentilor sau masteranzilor ce urmeaza un program de studii universitare in domeniul sociologiei, asistentilor sociali sau persoanelor care isi desfăsoara activitatea in cadrul unor organizatii ce sprijina adoptia.

Nr. de pagini: 160
Anul aparitiei: 2017

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0795 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.