Cresterea Iepurilor. Afacere cu profit din primul an

Cresterea Iepurilor. Afacere cu profit din primul an
-10%
Preț: 31,50 lei
35,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Agricultura

DESCRIERE

Cresterea de iepuri este o afacere in care amortizarile se observa extrem de repede, ferma (In conditii optime) aducand profit din al doilea an de functionare. Facilitatile curente pentru noii agent! economici In exploatarea agricola constituie un avantaj formidabil, iar corecta lor explorare SI utilizare usureaza povara financiara initiala. contribuind si la etapele post-productiei prin institutiile. organismele si organizatiile care stau in prezent la dispozitia fermierilor. Se pot obtine finantari partial ori integral nerambursabile. se pot atrage fonduri europene. iar ulterior se poate apela la diverse structuri pentru orientarea si protejarea afacerii si a produselor obtinute. Toate acestea vor f: prezentate ulterior in amanunt. inclusiv reglementarile Uniunii Europene In vigoare. (Vezi Cap. EUROP,-ELSo CONTEXTUALIZARE SI INTEGRARE.) Momentul infiintarii unor crescatorii complexe de iepuri de casa este mai mult decat oportun, piata este foarte permisiva In acest sens si concur nta limitata la culturi semi-intensive. Ne putem inspira din initiativele tinerilor din Republi a loldova. unde aceasta ramura zootehnica este in plina dezvoltare, potentialul economic si avantajele fiind corect anticipate. Motiv ariile sunt uneori de ordin personal (pasiuni si admiratii ale div erselor specii) iar alteori de ordin pecuniar sau avangardist (sesizarea necesitatii carnii si preparat lor din carne pe piata interna. gradul Inalt de rentabilitate al afacerii. ambitia de a pune la punct un si stern ecologic functional si eficient, dorinta de a introduce noi specii de iepuri domesti iti in teritoriu etc.), iar rezultatele intotdeauna incurajatoare.

A hizitionarea de animale pentru bazele fermei nu este costisitoare (preturile incep de la 50 RON buc i. spatiul necesar nu este foarte vast. custile se pot fabrica inclusiv manual, furajele si nutretul sunt la indcmnana si nu au preturi ridicate (unele plante se pot cultiva chiar de catre fermier pe terenul propriu, asigurand un circuit complet si ecologic). iar forta de munca nu implica un mare numar de angajati (de cele mai multe ori o persoana sau doua acopera necesarul unei ferme de dimensiune medie). Conform asociatiei Compassion in World Farming (organizatie caritabila britanica, in cadrul Uniunii Europene sunt crescuti 326 milioane de iepuri de casa / an (pentru carne si blana). respectiv mai mult decat totalul de porcine si bovine de carne la un loc.

In termeni statistici. marile progrese si chiar salturi In productia de carne de iepure s-au constatat in jurul anului 1 990. Prezentam mai jos o situatie concreta preluata din arhivele Organizatiei pentru Hrana si Agricultura a Natiunilor Unite:


Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 104 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Cresterea Iepurilor. Afacere cu profit din primul an

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0403 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.