Cresterea Gainilor. O afacere cu investitie mica si profit din primul an

Cresterea Gainilor. O afacere cu investitie mica si profit din primul an
-10%
Preț: 31,50 lei
35,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Agricultura

DESCRIERE

De ce sa crestem pasari?

Auzim tot mai des ca salvarea Romaniei poate veni din agricultura. Argumentele care sustin aceasta afirmatie se refera la o populatie numeroasa In mediul rural (circa 44.9 - Sursa Ziarul Romania Liberas. Ia o disponibilitate ridicata a terenului agricol (14.7 mii de hectare teren agricol dintre care 10 miI. ocupate cu terenuri arabile. Sursa Wikipedia) precum si la posibilitatea accesarii fonduri lor europene pentru dezv oltarea de afaceri In agricultura. Uniunea Europeana ofera fonduri pentru foarte multe tipuri de afaceri agricole si pentru dezvoltarea afacerilor din mediul rural. Doar In 2011-2012 sectorul agri ulturii va beneficia de fonduri europene In valoare de 3,3 miliarde euro (Sursa Ziarul Financiar). Tuturor acestor argumente li se adauga tendinta mondiala de a produce si consuma alimente bio. de a produce si a folosi combustibili bio. de a recicla si de a reduce poluarea mediului Inconjurator.
Cresterea pasarilor de curte poate deveni o afacere profitabila atat pentru gospodarul care traieste la tara si care Isi poat valoriza munca cat si pentru oraseanul care cauta sa evadeze din aglomeratia si stresul vietii de la oras. A antajele cresterii gainilor Incep cu producerea de oua, carne si pot ajunge pana la di trugerea tuturor daunatori lor care ar putea infesta gradina precum si asigurarea de gunoi (balegar) care in ornbinatie cu compostul va constitui un Ingrasamant ideal pentru plante.
Ouale de casa
Sub aspectul consumului de alimente bio. fara conservanti si cat mai aproape de starea lor natura. ouale de casa. asa cum sunt numite ouale produse de gaini crescute la curte. sunt mai gustoase decat ouale cumparate de supermarket. Nu trebuie decat sa spargeti un ou din comert pentru a observa coaja subtire si con i tera apoasa a albusului, In timp ce pasarile din ograda proprie care sunt ingrijite bine. vor da oua cu un galbenus galben intens si un albus gros.
Pasari de carne sau de masa
In timp ce unii agricultori cresc pasarile pentru oua altii considera ca este mai profitabil sa le cresti pentru carne. Astfel pasarile si pui ace tora sunt numiti pasari de carne sau pasari de masa. Este recomandat ca Inainte de a demara o afa ere de crestere a pasarilor pentru carne. sa va asigurati ca ari inteles foarte bine ce presupune a easta indeletnicire. Va veni ziua cand acestea vor fi taiate, pregatite si mancare si trebuie sa faceti ac ste lucruri In mod uman si adecvat.
Nu mai exista nicio indoiala In ceea e priv este gustul si calitatea carnii de pasare crescuta la curte. Veti observa o textura mai consistenta a arnii si un gust autentic pentru ca pasarea a putut sa se dezvolte dupa bunul plac si astfel muschii au un aport mai mare de sange. deci si de substante
nutritive. In consecinta oasele vor fi mai putemi e si mai putin predispuse le rupere.    .
Cresterea pasarilor ca hobby
In fiecare zi suntem supusi unor soli itari cat mai diverse si mai stresante. suntem obligati sa facem fata unor provocari continue si alocam foarte putin timp placerilor noastre sau In cele mai multe cazuri uitam de hobby-urile noastre. Gasirea unui echilibru Intre activitate si munca. relaxare si placere este secretul unei vieti Implinite.
Fie ca sunteti niste persoane acti e pe piata muncii sau ca tocmai ati iesit la pensie. cresterea pasarilor poate fi o activitate care va va face sa vaa simtiti bine si In acelasi timp folositor. Grija fata de un animal. fata de plante sau fata de copiii da o stare de bine creand un sentiment al utilitatii si al protectiei.
Cresterea pasarilor ca hobby are i al e avantaje cum ar fi faptul ca este o preocupare continua generand un interes permanent. in a elasi timp te obliga sa petreci mult timp afara, lucru minunat pentru sanatatea ta.


Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 96 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Cresterea Gainilor. O afacere cu investitie mica si profit din primul an

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0424 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.