Concepte si metode utilizate in statistica

Concepte si metode utilizate in statistica
-15%
Preț: 18,53 lei
21,80 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Omul mileniului III trebuie sa aiba cunostintele necesare care sa ii asigure acea mobilitate, suplete in gandire, ingeniozitate, care conduc in ultima instanta la crearea valorilor incontestabile, durabile in orice domeniu de activitate. Munca sustinuta si eficienta, pragmatismul, flexibiliatea si creativitatea trebuie sa fie in permanenta imperativele omului nou. Intr-o societate in care standardele sunt tot mai ridicate, cum trebuie sa fie si in cea romaneasca, omul modern nu poate si nu trebuie sa fie unidirectionat, dimpotriva trebuie sa aiba acea capacitate extrem de dezvoltata de adaptare la diferitele modificari, efect realizabil printr-o multidirectionare. Cursul se adreseaza studentilor de la facultatilor cu profil economic, dar el este deosebit de util si studentilor de la alte facultati, statistica, fiind o disciplina care pune la dispozitia decidentilor din toate domeniile: economic, social, juridic, tehnic, medical etc. metode, tehnici si instrumente de prelucrare a informatiilor si de prognozare a fenomenelor si proceselor de cercetare.

Despre autor

Gabriela Neacsu
Licentiata in Stiinte Economice Facultatea de Statistica, Cibernetica si Informatica Economica (ASE -Bucuresti 1993). Doctorand la Facultatea Contabilitate si Informatica gestionara din Constanta. Activitate didactica si de cercetare stiintifica cu rezultate semnificative in domeniul managementului si a modelarii proceselor economice. Publicatii: Studii si articole in domeniul managementului si protectiei mediului, managementul activitatii industriale.Anul publicarii: 2009
Editia: I

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0436 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.