Codul Fiscal 2009-2010 cu normele metodologice de aplicare (Text consolidat si comparat Vol I+II)

Preț: 78,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Anul publicării: 2010

DESCRIERE

Codul Fiscal 2009-2010 de Radu Filip. Cartea"Codul Fiscal 2009-2010 cu Norme metodologice de aplicare. Text consolidat si comparat" cuprinde legislatia fiscala - text consolidat la zi, cu normele de aplicare la nivel de articol.
Aflata la prima editie subîngrijirea Editurii Indaco Systems, lucrarea de fata prezinta Codul Fiscal si normele metodologice valabileîncepand cu 01 ianuarie 2010, dar si referinte la textele care vor suferi modificari pe parcursul anului 2010.
Cu o vasta experientaîn consolidarea actelor normative - forme apreciate de catre utilizatorii programelor legislative Indaco Lege - Indaco Systems pune la dispozitia tuturor celor ce folosescîn activitatea profesionala legislatia fiscala, un instrument de lucru a carei utilitate este de necontestat.

Autori: Raluca Rizea, Radu Filip
Nr.pagini: 1000
Format: 16x23

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.2745 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.