Codul de Procedura Fiscala 2009-2010 (lege+norme)

Codul de Procedura Fiscala 2009-2010 (lege+norme)
-5%
Preț: 47,50 lei
50,00 lei (-5%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2010

DESCRIERE

Normele metodologice, Instructiunile, Deciziile Comisiei Fiscale Centrale si orice modificari directe asupra textului C.P.F. ( urmare a unor legi, O.G. etc, de modificare a O.G. 92/2003), sunt inserate direct la articolul la care acestea fac referire. Ele nu mai sunt mentionate in Cuprins sau Anexe, fiind considerate ca text de baza al C.P.F. Sunt insa incluse in bibliografia de la  sfârsitul cartii.

TABELUL DE CORESPONDENTA ajuta la"localizarea" referirilor la C.P.F. anterioare ultimei republicari (normele, instructiunile date in aplicarea C.P.F., Deciziile Curtii Constitutionale, etc.)

Editia 2010 include si reglementari privind repunerea in termen a inlesnirilor la plata care si-au pierdut valabilitatea ca urmare a efectelor crizei economice precum si privind amânarea la plata a obligatiilor fiscale neachitate la termen, administrate de ANAF.

S-a adaugat si OMFP nr. 1415 / 2009 care stabileste formularele si documentele intocmite cu ocazia inspectiei fiscale desfasurate la persoanele fizice care realizeaza venituri impozabile din activitati economice nedeclarate organelor fiscale.

Subiecte precum raspunderea solidara, suspendarea / contestatia executarii silite, insolvabilitatea etc., sunt imbogatite cu noi decizii ale Curtii Constitutionale, emise in perioada 2009– 2010.

O bogata biblografie se poate consulta la sfârsitul acestei lucrari.
In ANEXA la CUPRINS, regasiti toate celelalte acte legislative incluse in carte, ordonate dupa numarul articolului din C.P.F. la care se face trimitere.Nr. Pagini: 708 pagini

Format: 16,5 x 23,5 cm

Data aparitiei:2010

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0528 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.