Claude Debussy (Anamaria Calin)

Claude Debussy (Anamaria Calin)
-17%
Preț: 10,79 lei
13,00 lei (-17%)
Disponibilitate: IN STOC
Timp procesare: 1 - 2 zile lucratoare
Anul publicării: 2013
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

„Musicien français” de la cumpana secolelor XIX si XX, Claude Debussy aureoleaza epoca de avant renascentist a muzicii franceze din secolul al XIX-lea, deschizandu-i astfel noi perspective si orizonturi, plasand-o din nou in prim-planul atentiei lumii muzicale mondiale.

Spirit liber si independent, modern pana la extravaganta, Claude Debussy, prin arta sa, a imbogatit sfera tematica si a improspatat arsenalul mijloacelor de expresie muzicala, nu prin negarea traditiei, ci prin reconsiderarea ei, prin reevaluarea ei, ancorandu-si inspiratia intr-o vasta interioritate, ce se intinde din Evul

Mediu si pana in contemporaneitate, din care, cu un remarcabil simt al valorilor perene, extrage si selecteaza– ca nimeni altul pana la el– ineditul, inefabilul si inexprimabilul.

Un exceptional sens poetic hraneste spiritul si sensibilitatea lui Claude Debussy, definindu-l drept unul dintre cei mai subtili initiatori si manuitori ai arsenalului componistic modern, sensibil innoit conform simtirii sale muzicale.


Anul publicarii: 2013
Format: 13 X 20 cm
Pagini: 112

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Carti diverse - Cele mai comentate cărți

27,74 lei
36,99 lei (-25,01%)
Created in 0.0620 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.