Ciupercile sacre ale viziunii

Ciupercile sacre ale viziunii
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2012

DESCRIERE

Teonanacatl- dincolo de portile mintii
Istoria spirituala a Umanitatii este una cu cea a plantelor sacre care au fost folosite ritualic in toate timpurile, pe toate continentele. In ultimul secol, psihologia transpersonala a explorat profunzimile psihicului omenesc si cercetatorii care au schimbat complet hartile constiintei au fost exact aceia care s-au apropiat fara prejudecati de lumile magice ale stravechilor rituri. Fara ciupercile vizionare ale Mexicului istoria psihologiei occidentale ar fi fost alta. Iar Revolutia Constiintei pe care o traim cu totii astazi nu ar fi fost posibila in lipsa deschiderilor imense pe care acestea le-au adus in constiinta occidentului.
 
Dar care mai este locul plantelor sacre in timpul acestor transformari? In ce masura acestea mai servesc astazi scopului pe care l-au avut mii si mii de ani? Sunt ele inca instrumente ale transformarii interioare si ale vindecarii in sensul de Intregire a Fiintei? Care este impactul acestora asupra constiintei secolului XXI? Un subiect de o importanta majora pentru toti exploratorii constiintei.
 
Ralph Mezner este unul dintre cei mai celebri cercetatori in domeniu. Licentiat in filosofie si psihologie, cu un doctorat facut la Harvard, cercetator in psihofarmacologie, colaborator al lui Timothy Leary si Richard Alpert si profesor la Institutul de Studii Integrale din California, a publicat sute de articole si carti despre cercetarile sale in domeniul shamanismului, alchimiei, mitologiei si psihologiei transpersonale.
 
Dupa lucrarea sa despre Ayahusca, ce a starnit un interes enorm printre cititorii  editurii noastre, aceasta noua lucrare despre ciupercile vizionare vine sa completeze evantaiul de lucrari fundamentale dedicate celor aflati in explorare constienta a propriilor adancuri. O Carte Elena Francisc cum nu se poate mai potrivita cu energia acestui timp al transformarilor interioare si al Revolutiei Constiintei.


IN CURS DE APARITIE!!!!

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0478 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.