Christina Grof, Respiratia Holotropica. Terapie si explorare interioara

Christina Grof, Respiratia Holotropica. Terapie si explorare interioara
Preț: 64,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2014

DESCRIERE

Psihiatrul Stanislav Grof este unul dintre parintii psihologiei transpersonale si a influentat decisiv evolutia psihologiei in secolul XX. Metodele sale experientiale de investigare a psihicului uman au condus la largirea substantiala a hartii acestuia si la creionarea a ceea ce astazi numim„noua paradigma” in stiinte.

Una dintre cele mai importante contributii ale sale la dezvoltarea psihologiei este aceea ca a introdus spiritualitatea ca pe un domeniu fundamental si legitim al experientei umane si a demonstrat rolul trairilor spirituale ca factor de expansiune al Constiintei.

Respiratia Holotropica este o metoda de auto-investigare si explorare interioara creata de Stanislav Grof si de Christina Grof, care are implicatii terapeutice si ontologice exceptionale. Aceasta carte este fundamentala pentru toti exploratorii constiintei aflati in procese de transformare interioara si de descoperire a Adevarului despre sine.

Aceasta carte se constituie intr-un omagiu adus lui Stanislav Grof si Christinei Grof si lucrului lor de peste 40 de ani pe taramurile explorarii Constiintei. Respiratia Holotropica a contribuit in mod decisiv la tranformarea de Constiinta a umanitatii asa cum o traim astazi si este o piatra de bolta pentru oricine lucreaza cu starile de expansiune a constiintei. Deasemeni, constituie un reper important printre abordarile Scolii Maestrului Interior si a parcursului Calatoriei Inimii.

 Horia& Elena

Francisc - Turcanu

Nr. de pagini: 370
Anul aparitiei: 2014

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0410 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.