Cercul vietii

Cercul vietii
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2008

DESCRIERE

Cercul vietii - Maud Sejournant.

De cam treizeci de ani încoace se pune în mod regulat problema întoarcerii la şamanism, sursă primordială a tuturor religiilor. Omul modern, rupt de natură, de sufletul său, de sacru, ar dori să-şi regăsească rădăcinile.
Profund impregnată de cultura amerindiană, Maud Séjournant ne propune, cu acest Cerc al vieţii, o lectură concretă şi contamporană pe tema şamanismului din care aflăm felul cum practicile strămoşilor noştri îndepărtaţi – legate de vise, de animale interioare, dar şi, mai amplu, de raporturile cu „Mama Pământ” şi „Soarele Tată” – se pot dovedi bogate în învăţături pentru viaţa noastră de zi cu zi. Odată intraţi în procesul de iniţiere în „Roata Medicinei”, ale cărei origini urcă până în paleolitic, autoarea ne oferă imagini ale acestuia sub forma unor călătorii interioare. Astfe, ne călăuzeşte prin ritualurile ancestrale ale indienilor din America de Nord, spre o realitate universală care ne atinge în straturile cele mai profunde ale fiinţei noastre.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0413 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.