Cercetarea in comunicare. Metode si tehnici

Cercetarea in comunicare. Metode si tehnici
-25%
Preț: 10,43 lei
13,90 lei (-24,96%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Cursuri

DESCRIERE

Cercetarea in comunicare. Metode si tehnici  reprezinta exclusiv un manual introductiv care se adreseaza studentilor interesati sa analizeze comunicarea in plan social, cautand sa ii familiarizeze cu terminologia, etapele si particularitatile unui demers de cercetare practic aplicat acestui obiect de studiu.
Lucrarea cuprinde atat o prezentare a abordarilor teoretice referitoare la metodele si tehnicile de cercetare in comunicare, cat si o serie de exercitii practice subsumate aplicarii fiecarei metode si tehnici in parte. O sectiune speciala este cea dedicata solutiilor la exercitiile propuse.
Cartea se adreseaza de asemenea, sociologilor si practicienilor din domeniul media (jurnalisti sau oameni din industria publicitatii), oferind astfel o perspectiva pluridisciplinara si aplicata asupra unui obiect de studiu comun: comunicarea.
Elementul de noutate (in cazul in care exista lucrari similare pe piata) il reprezinta caracterul aplicat al unei parti din manual si noutatea subiectului.Autor: Marinescu Valentina
Data aparitiei: 23 Noi 2009
Nr pagini : 216

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1480 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.