CD - Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic

CD - Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic
-10%
Preț: 78,48 lei
87,20 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2009
Categoria: Diverse

DESCRIERE

O afacere la cheie care vindeca trupul, sufletul si buzunarele goale


Profitati de cererea neacoperita de plante medicinale si demarati o afacere in acest domeniu, cu ajutorul lucrarii"Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic"!

Bani cu miresme de plante medicinale si aromatice!


Descoperiti cum puteti obtine un profit 25.000 de euro din cultivarea plantelor aromatice si medicinale, cu bani nerambursabili din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR)!

Programul National pentru Dezvoltare Rurala 2007– 2013 (PNDR), document elaborat la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, detaliaza modul concret in care sunt finantate investitiile din Fondurile Europene pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala.

Masurile PNDR sunt incluse in 4 Axe prioritare pentru finantare prin FEADR, dintre care puteti avea in vedere Axa I - Cresterea competitivitatii sectorului agricol si silvic (Masura 112- Instalarea tinerilor fermieri; Masura 121- Modernizarea exploatatiilor agricole; Masura 123- Cresterea valorii adaugate a productiei agricole si forestiere; Masura 141- Sprijinirea fermelor agricole de subzistenta; Masura 141- Infiintarea grupurilor de producatori) si Axa III - Imbunatatirea calitatii vietii in zonele rurale si diversificarea economiei rurale (Masura 312- Crearea si dezvoltarea de micro-intreprinderi).

Avantajele acestei afaceri la cheie

Cultivarea planetelor medicinale si aromatice este favorizata de conditiile pedo-climaterice din tara noastra. Puteti alege orice cultura va surade.
Atat pe piata interna cat si pe cea europeana, cererea este in plina ascensiune.
Randamentul acestor culturi este unul foarte ridicat, ceea ce inseamna bani foarte multi pentru dvs.
Investitia initiala este mica in raport cu venitul mediu obtinut.
Profit mare inca din primii ani.
Munca depusa este putina si placuta.
Ingrijirea plantelor este foarte simpla.
Investitia se recupereaza foarte repede.
Bugetul initial


Pentru a incepe o afacere in cultivarea plantelor medicinale si aromatice, pentru inceput, aveti nevoie de un ha de teren care trebuie pregatit, conform cerintelor specifice fiecarei culturi in parte. Suma initiala pentru demararea afacerii se ridica la aproximativ 6.000 de euro. Aveti nevoie de cateva mijloace fixe a caror valoare de achizitie intra in suma prevazuta initial pentru startul afacerii. Tot aici mai intra si cheltuielile de aprovizionare cu seminte ecologice necesare primei culturi.
Profitul initial


In functie de fiecare cultura si de recoltele obtinute, in primii trei ani cand produsele nu pot si valorificate ca fiind ecologice, profitul mediu este de 5.000 de euro. Dupa acest termen, profitul depaseste 15.000 de euro! Recuperarea investitiei se face intr-un timp scurt.
O imagine clara asupra afacerii la cheie


Afacerea la cheie"Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic" se bazeaza pe cultura de plante medicinale si aromatice in sistem ecologic. An de an, tari ca Germania, Anglia si chiar tari din nordul Europei solicita tone de menta, musetel si arnica. Nu numai ca solicita, dar si platesc regeste pentru ele. Pentru ca sanatatea nu are pret! Iar plantele medicinale, sub diverse forme - ceaiauri, tincturi, uleiuri esentiale si altele slujesc sanatatea cu succes, inca de la inceputurile lumii.

Este momentul sa demarati aceasta afacere care va poate aduce un profit considerabil! Alegeti cultura de care va veti ocupa si tot ce trebuie sa mai faceti este sa urmati pas cu pas modelul descris in lucrarea"Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic". Aceasta va ajuta sa faceti primii pasi pe acest drum si are grija sa obtineti succesul dorit!

Lucrarea"Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic" va ofera toate informatiile necesare demararii cu succes a acestei afaceri si va ajuta sa evitati greselile inerente inceputului. Sfaturi, secrete, atentionari va ajuta sa izbutiti rapid in ceea ce v-ati propus. Partea financiar-contabila va este prezentata de specialisti in scopul evaluarii rezervelor de timp si bani pe care trebuie sa le alocati acestei afaceri.

Afacerea la cheie pe CD -"Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic" este o lucare UNICA si puteti intra in posesia ei doar prin comanda directa. Nu mai asteptati! Acum este sansa dvs. de a face bani! Profitati!

Descrierea afacerii


Lucrarea Afaceri la cheie - Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic va ofera tot suportul de care aveti nevoie pentru a demara afacerea. Aflati totul despre:
zonarea ecologica
rotatia culturilor si asolamentul
fertilizarea
lucrarile solului
samanta si semanatul sau plantatul materialului saditor
lucrarile de ingrijire (combaterea buruienilor, bolilor si daunatorilor si irigarea)
tehnologia de cultivarea a multor specii de plante medicinale, cum ar fi: echinaceea, coriandru, anason, mena, salvie, lavanda, sunatoare, coada soricelului, galbenele, musetel, cimbru etc.
recoltarea, conditionarea, productia. In functie de alegerea dvs. veti sti ce sa intreprindeti pentru ca totul sa functioneze"ca pe roti"
Pretul pe kg poate varia de la 0,35 euro pana la 4-5 euro, in functie de: specie, partea folosita (flori, frunze, radacini, rizomi, muguri, seminte, fructe etc.), de starea produsului, de sistemul in care sunt produse: ecologic sau conventional.

Planul de afaceri


"Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic", afacere la cheie pe CD, contine un plan al afacerii foarte laborios intocmit, cu ajutorul caruia puteti obtine finantare, fiind structurat astfel:

-    Obiectivele si strategia afacerii;
- Planificarea de marketing: piata tinta, industria, concurenta, analiza s.w.o.t.; obiectivele si strategiile de piata;
-    Planificarea productiei si a operatiunilor;
- Strategia de productie;
-    Amplasament, terenuri, mijloace fixe;
- Planificarea resurselor umane;
-    Planificarea financiar- contabila;
-    Necesitatile, obiectivele, strategia si previziunile financiar- contabile;
-    Managementul riscurilor;
-    Implementarea planului de afaceri;
-    Planurile de actiune si controlul activitatii;
Acte normative


Afacerea la cheie pe CD -"Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic" are o sectiune care contine tot cadrul legislativ aferent domeniului, astfel incat sa va desfasurati activitatea in completa legalitate. In plus descoperiti care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a va putea certifica si eticheta produsele ca fiind ecologice.

Adrese utile


Beneficiati de o lista extinsa de adrese utile ale furnizorilor si ale posibililor clienti. Nu trebuie sa pierdeti timp pentru a va crea relatii cu furnizori seriosi de materiale pentru insamantare sau rasaduri. Lucrarea"Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic" va ofera adresele unor firme recunoscute pentru calitatea produselor furnizate. Pentru ca materialul de calitate duce la produse de calitate! Nu lasati sa va scape aceasta oportunitate! Achizitionati acum Afacerea la cheie pe CD–"Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic"
Afaceri la cheie cu plante medicinale- Constituirea si functionarea firmei
- care este cea mai avantajoasa forma juridica pentru dvs.
- care sunt actele necesare constituirii
- la ce tarife de infiintare trebuie sa va asteptati

Afaceri la cheie cu plante medicinale - Sediul firmei
- cum sa va alegeti cel mai bun sediu
- ce echipamente va sunt necesare la inceputul afacerii

Afaceri la cheie cu plante medicinale - Initiere in contabilitate si fiscalitate
- care sunt documentele contabile, cum se intocmesc si care este circuitul lor
- cum trebuie sa organizeze si sa conduca contabilitatea o asociatie familiala, o persoana fizica sau o societate

Afaceri la cheie cu plante medicinale - Personalul firmei
- cum sa va construiti relatii solide cu angajatii dvs.
- cum sa va platiti salariatii
- cum sa incheiati contracte de munca avantajoase pentru dvs.

Afaceri la cheie cu plante medicinale - Relatia cu banca
- cum sa va alegeti banca
- cum sa obtineti un credit
- norme si proceduri bancare

Afaceri la cheie cu plante medicinale - Marketingul afacerii
- cum sa intocmiti rapid un plan de marketing de success
- care sunt cei mai buni clienti ai dvs.
- cum sa va vindeti produsele sau serviciile cu minimum de efort si maximum de profitAutor(i):    Gheorghe Valentin Roman, Maria Toader, Ioana Andrievici, Viorel Andrievici, av. Florin Turza, ing. Damian Dragomir
Anul aparitiei: 2009
Format: CD

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0359 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.