Cartografie. Editia a II a

Cartografie. Editia a II a
-15%
Preț: 16,38 lei
19,27 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Cursul de Cartografie se adreseaza tuturor studentilor geografi si celor care vor sa-si verifice si sa-si consolideze cunostintele de cartografie. Lucrarea este utila in special studentilor din anul I de la specializarile: Geografia turismului, Geografie - o limba straina si Geografie, atat la cursurile de zi, cat si de la invatamantul cu frecventa redusa, sau de la invatamantul la distanta. Poate fi folosita si de studentii Colegiului de cartografie si cadastru.

Despre autor
Gabriela Osaci-Costache

In perioada 1991-1996 a urmat cursurile de zi (cinci ani) ale Facultatii de Geografie din cadrul Universitatii din Bucuresti, pe care le-a absolvit ca sefa de promotie cu media generala zece, obtinand licenta in geografie (1996).
Din 1997 este Magister/Master in profilul Geografie, specializarea"Morfohidrologia mediului si sistematizarea teritoriului".
In anul 2002 a obtinut titlul de Doctor in geografie al Universitatii din Bucuresti cu distinctia"Magna cum laudae", sustinand in 15 iulie teza de doctorat cu titlu“Cartografierea dinamicii peisajului geografic din zona subcarpatica dintre Dambovita si Olt reflectata in documentele cartografice” (publicata in anul 2004 la Editura Universitara sub titlul“Muscelele dintre Dambovita si Olt in documente cartografice. Reconstituirea si dinamica peisajului geografic in secolele XVII-XX”).
De la terminarea liceului si pana la terminarea facultatii (1988-1996) a lucrat ca desenator tehnic si proiectant, fiind angajata prin concurs.
Din 1996 este cadru didactic la Facultatea de Geografie (Universitatea din Bucuresti): preparator universitar (1996-1999), asistent universitar (1999-2002) si lector universitar (din 2002).
Este autoare si coautoare a numeroase articole, manuale universitare, studii de specialitate.


Anul publicarii: 2008
Pagini: 150
Editia: II
 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.2369 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.