Carnea alba - secretele bucatariei

PRP: 16,80 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 13,10 lei
Diferență: 3,70 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Autor: Ioan Salomie
Editura: LITERA
Anul publicării: 2010
Categoria: Gastronomie
DESCRIERE
Carnea alba - secretele bucatariei. Fragede si delicate, carnurile albe sunt tot mai apreciate in meniul cotidian: mielul, iedul, pasarile, porcul si vitelul se pot prepara in fel si chip. Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor, insotite de fotografii de exceptie, va prezinta variate modalitati de preparare a carnii albe. Recomandari ale unor mari bucatari si sectiunea„Sfaturi utile“– pentru alegerea, taierea si tehnicile de baza in gatitul carnii– va indruma in prepararea unor feluri apetisante si pline de savoare. In plus, sunt mentionate vinuri straine sau romanesti potrivite fiecarei retete.
Numar pagini: 144
Anul aparitiei: 2010
Numar pagini: 144
Anul aparitiei: 2010
OPINIA CITITORILOR