Bucataria chineza pe intelesul romanului

Bucataria chineza pe intelesul romanului
-10%
Preț: 14,62 lei
16,24 lei (-9,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Gastronomie

DESCRIERE

Cu o civilizatie de un rafinament si varietate uluitoare, aparuta inaintea celei egiptene, China a exercitat dintotdeauna o fascinatie constanta pentru toti cei care au aflat despre minunatiile ei. Fie c-au fost exploratori, aventurieri, razboinici, diplomati, misionari, cei care-au cunoscut-o au fost marcati, in mod inevitabil, de aceasta intalnire. Protejata la Nord de ostilele tinuturi mongole si de celebrul zid, la Vest de Himalaya, iar la Est de mari, China a incercat din rasputeri sa-si mentina izolarea si chiar a reusit asta o lunga perioada dar, ceea ce n-a putut sa impiedice a fost revarsarea influentelor sale spre exterior. Iar una dintre cele mai puternice a fost cea gastronomica. Astfel, toate traditiile culinare ale popoarelor asiatice isi trag, mai mult sau mai putin, radacinile din stravechea si exersata bucatarie chinezeasca.


Sumar:

Introducere
Condimente si ingrediente
Ustensile si metode de lucru
Tehnici de preparare
Aperitive
Salate
Supe
Fan si mei
Feluri principale
Pescarie
Retete medicinale
Retete cu influente chinezesti
Ale altor popoare
Deserturi
Ce bea chinezul?
In loc de ramas bun

Format: 13x20 cm - legata
Anul aparitiei: 2011
Nr. pagini: 146

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0479 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.