Bacalaureat Matematica 2015 - M_Stiintele_Naturii, M_Tehnologic. Ghid de pregatire pentru examen

Bacalaureat Matematica 2015 - M_Stiintele_Naturii, M_Tehnologic. Ghid de pregatire pentru examen
-10%
Preț: 27,00 lei
30,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Recomandam utilizarea lucrarii pentru fixarea si consolidarea cunostintelor incepand cu clasa a IX-a de liceu. Modul de structurare a informatiei face ca lucrarea sa se constituie intr-un veritabil auxiliar didactic pentru clasele IX-XII. Lucrarea contine si subiectele date la examenul de Bacalaureat 2014 si desigur modele de teste tip BAC 2015. Lucrarea de fata va propune o recapitulare sistematica, eficienta si rapida, atat prin itemi structurati pe tematica programei de bacalaureat, cat si prin teste tip bacalaureat 2015 care sa va ajute in exersarea cunostintelor studiate in anii de scoala. Toate problemele si testele au rezolvari complete. Multumim colectivului de autori care a redactat lucrarea, cadre didactice cu experienta deosebita la catedra si rezultate remarcabile in domeniul matematicii si speram ca prin aceasta carte vom aduce in atentia celor interesati un valoros material care poate ajuta in fixarea si aprofundarea cunostintelor pentru ca examenul de Bacalaureat sa fie o reusita.

Calendarul examenului de bacalaureat 2015
Programa de bacalaureat 2015, conform OMEN 4430/29. 08. 2014
Exercitii si probleme, teste tip Bac 2015, subiectele date la examen in anul trecut, inclusiv subiectele de rezerva, cu rezolvari complete.

Nr. de pagini: 471
Anul aparitiei: 2014

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0422 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.