Bacalaureat Matematica, 107 teste. M_pedagogic. Filiera Vocationala. Profilul pedagogic. Specializarea invatator-educatoare (Claudia-Calina Sandea)

Bacalaureat Matematica, 107 teste. M_pedagogic. Filiera Vocationala. Profilul pedagogic. Specializarea invatator-educatoare (Claudia-Calina Sandea)
Preț: 29,40 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 270
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

In cadrul examenului de Bacalaureat 2015 Matematica are statut de disciplina obligatorie. Programele de examen se diferentiaza, in functie  de filiera, profilul si specializarea absolvite, in:

- programa M_mate_info pentru filiera teoretica, profilul real, specializarea matematica-informatica si pentru filiera vocationala, profilul militar, specializarea matematica-informatica


- programa M_st_nat pentru filiera teoretica profilul real, specializarea stiinte ale naturii;


- programa M_tehnologic pentru filierea tehnologica: profilul servicii, toate calificarile profesionale; profilul resurse naturale si protectia mediului, toate calificarile profesionale; profilul tehnic, toate calificarile profesionale;


- programa M_pedagogic pentru filiera vocationala, profilul pedagogic, specializarea invatator-educatoare.

Nr. de pagini: 270
Anul aparitiei: 2017

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0462 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.