BACALAUREAT 2015 in 30 de saptamani. Matematica. M_stiintele naturii

BACALAUREAT 2015 in 30 de saptamani. Matematica. M_stiintele naturii
-20%
Preț: 12,80 lei
16,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Pregatirea examenului de BACALAUREAT 2015 in 30 de saptamani. Matematica. M_stiintele naturii - In conformitate cu noua programa.


Acest ghid vine in sprijinul elevilor de la filiera teoretica, profilul real, specializarea stiinte ale naturii, pentru pregatirea examenului de bacalaureat la matematica.

Lucrarea contine:

- programa scolara pentru bacalaureat la matematica;
- un breviar teoretic;
- exercitii si probleme recapitulative structurate pe continuturi de invatare;
- planificarea recapitularii materiei pe 30 de teme (tinand cont, in paralel, de programa pentru examen si de materia ce se invata in clasa a XII-a), avand 30 de teste dupa modelul subiectelor de la examen;
- subiectele date la examenul de bacalaureat la matematica 2013 (2 teste) si 2014 (6 teste).
- 20 de modele de teste finale, dupa modelul subiectelor date la examen;
- calendarul de desfasurare a examenului de bacalaureat in 2014.

Noutatea acestei lucrari consta in cele 30 de teste din care elevul poate rezolva 1 test pe saptamana fara a intalni exercitii din materia nestudiata inca, care-l va ajuta sa recapituleze materia pentru bacalaureat.


Autori: C. Angelescu, N. Baciu, O. Badescu, D. Balanescu, N. Buzduga, C. Chirila, D. Chites, M. C. Cimpoesu, G. Constantinescu, D. Cremenescu, D. Cosic, M. Haiducu, M. Ionescu, V. Lupsor, I. Marinescu...
Anul aparitiei: 2014

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0522 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.