Aurora - Fundamentele filozofiei, astrologiei si teologiei

Aurora - Fundamentele filozofiei, astrologiei si teologiei
PRP: 26,25 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 23,63 lei
Diferență: 2,62 lei
Disponibilitate: IN STOC
Timp estimat de procesare: 1 zi lucratoare
Anul publicării: 2016
Pagini: 335

DESCRIERE

Aurora  - Jakob Bohme.
 
Trebuie sa vezi dincolo de natura si in afara ei, in curata si biruitoarea forta divina, in puterea neschimbatoare si Sfanta Treime, fiinta biruitoare, izvoratoare si dinamica, in care se afla toate puterile ca in natura. Caci ea este vesnica muma a naturii, cu Cerul, pamantul, astrele, elementele, Ingerii, diavolii, oamenii si toate cele ce s-au facut si exista in ea. Daca numim Cerul si pamantul, astrele si elementele si tot ceea ce exista in ele, precum si tot ce exista dincolo de toate Cerurile, numim pe Dumnezeu intreg, care, in puterea Sa, ce de la El purcede, s-a pereschimbat in aceste fapturi sus enumerate, facandu-Se, asadar pe Sine creatura.

Asa cum in natura binele si raul izvorasc si stapanesc necontenit, tot astfel si in om. Dar omul e pruncul lui Dumnezeu, pe care l-a facut din cel mai bun miez al naturii, pentru a stapani in bine si a birui raul.  Chiar daca raul exista in fiinta omului, asa cum in natura e impletit cu binele, omului il poate totusi invinge; de aceea isi inalta omul spiritul spre Dumnezeu, pentru ca Duhul Sfant sa patrunda in el si sa-l ajute a birui.

Nr. de pagini: 335
Anul aparitiei: 2016

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1243 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.