Atlasul literaturii romane (Adrian Costache)

Atlasul literaturii romane (Adrian Costache)
PRP: 25,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 23,75 lei
Diferență: 1,25 lei
Disponibilitate: IN STOC
Timp estimat de procesare: 1 zi lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 46
Categoria: Altele

DESCRIERE

Atlasul literaturii romane, este singurul material didactic editat si comercializat in Romania, care contine informatii si elemente cartografice despre originea, viata si activitatea literara a marilor carturari romani.

• Tematica, informatiile transmise prin intermediul atlasului, sunt realizate in conformitate cu programa scolara actuala, beneficiind totodata si de acreditarea emisa de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii.

• Atlasul este destinat elevilor din invatamantul gimnazial si liceal, si cuprinde informatii cu privire la:

- etapele literaturii romane, trecand in revista curentele literare romane concomitent cu cele europene;

- prezentarea revistelor literare importante si a itinerarelor literare;

- viata si activitatea literara a marilor poeti si scriitori romani.

• Concomitent cu intrebuintarea principala a produsului ca suport didactic la orele de curs, atlasul se poate utiliza si ca ghid de informatii cu ocazia excursiilor de studiu, a vizitelor la case memoriale sau la muzee.

• Atlasul literaturii romane ofera o metoda alternativa de transmitere a informatiilor, unica in acest domeniu, atat in privinta conceptiei, cat si in cea a executiei, fiind un produs editat si comercializat de firma Cartographia Studium, cu sediul in Cluj-Napoca.

Atlasele folosesc aceleasi culori si legenda conventionala ca si hartile de perete, facand posibila astfel utilizarea didactica optima a acestora de catre elevi si profesori.

Nr. de pagini: 46
 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0799 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.